{embed:style}
به روز شده در ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۹:۲۹
خلاصه:
باغ كتاب که قرار است در فضايی در حدود 45 هزار متر زيربنا در تپه‌های عباس آباد ساخته شود، در سال 88 به بهره‌برداری می‌رسد. به گفته‌ی مسؤلان تنها 30 درصد از پروژه‌ی باغ کتاب آماده شده است.

باغ کتاب یا شهر آفتاب

جایی برای نمایشگاه کتاب تهران

صندوق رای

با حکم اعدام برای جاسوسی

اخبار کوتاه

افشین قطبی باز هم سرمربی پرسپولیس شد

در پی مذاكره نماینده باشگاه پرسپولیس با افشین قطبی در امارات، وی بار دیگر مسئولیت هدایت تیم پرسپولیس در ایران را پذیرفت. لینک|دیروز

کاپشن رییس جمهور مدل روز در آلمان

برنا نیوز از قول یک نشریه خارجی ادعا کرده است که محبوبیت محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهور، در بین جوانان آلمانی در حال افزایش است به طوری‌که کاپشن ساده وی به یکی از مدل‌های پرفروش روز تبدیل شده است. لینک|دیروز

پایان جشنواره تئاتر بانوان

جشنواره تئاتر بانوان روز گذشته به کار خود پایان داد. در مراسم اختتامیه از برخی زنان صاحب نام تئاتر ایران مانند مهین شهابی و ثریا قاسمی تجلیل به عمل آمد. لینک|دیروز

عکس از ایسنا
 عکس از ایسنا
امسال نمايشگاه كتاب تهران در مصلاي تهران در 112 هزار متر مربع و با حضور 2700 ناشر داخلی و خارجی از ‪77 ‬کشور برگزار شد.

مردمک

در بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از روز 12 اردیبهشت به مدت ده روز در مصلای تهران برگزار شد، خبر افتتاح و راه‌اندازی نمایشگاه دائمی کتاب در «باغ کتاب» تهران نیز قوت گرفت.

باغ كتاب که قرار است در فضايی در حدود 45 هزار متر زيربنا در تپه‌های عباس آباد ساخته شود، در سال 88 به بهره‌برداری می‌رسد. به گفته‌ی مسؤلان تنها 30 درصد از پروژه‌ی باغ کتاب آماده شده است.

احمد نوریان، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز اعلام کرد که بیست و دومین دور نمایشگاه کتاب قطعا در باغ کتاب برگزار خواهد شد. 

این در حالی است که باغ كتاب تهران در آخرين روز از ارديبهشت سال گذشته با حضور حدادعادل ریيس وقت مجلس و قالیباف، شهردار تهران كلنگ زده شده است.

امسال دومین سال پیاپی بود که نمایشگاه کتاب در مصلای امام خمینی در بزرگراه رسالت برگزار شد. به نظر می‌رسد برگزاری نمایشگاه در فضای مصلا، هرچند فضای زیادی را در اختیار می‌گذارد، اما نواقص خاص خودش را نیز دارد؛ از جمله استفاده از کاربری مسجد و مصلا به عنوان نمایشگاه.

سال گذشته ماجرای جابه‌جایی نمایشگاه با جنجال‌های فراوانی صورت گرفت، تا جایی که مجلس شوراي اسلامي، شوراي شهر تهران، شهرداري تهران، سازمان آتش‌نشاني، اداره‌ی راهنمایی و رانندگی و دیگر ستادهای مربوط در این باره نظر دادند.

پیش از این نمایشگاه کتاب در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار می‌شد که گفته می‌شود به دلیل ترافیک و قدیمی بودن سالن‌ها به مصلا نقل مکان کرد.

در همان سال خبر احداث و افتتاح نمایشگاه دائمی کتاب در باغ کتاب مطرح شد.

به گفته‌ی مسؤلان شهرداری تهران در طراحی باغ کتاب از نمایشگاه‌ کتاب فرانکفورت استفاده شده است. همچنین برای اجرای آن از نظر ناشران، نویسندگان، برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت بازرگانی و اتحادیه‌ی چاپخانه‌داران استفاده خواهد شد.

در همین حال شهردار تهران در بازديد از نمايشگاه امسال اعلام کرد که باغ كتاب ظرفيت برگزاري نمايشگاه بين‌المللي كتاب را ندارد.

امسال نمايشگاه كتاب تهران در مصلاي تهران در 112 هزار متر مربع و با حضور 2700 ناشر داخلی و خارجی از‪ 77 ‬کشور برگزار شده است.

در حالی که باغ کتاب قرار است در فضای 100هزار متر مربعی احداث شود که 10 درصد آن بنا و 90 درصد برای ایجاد فضاهای باز و تفرجگاه اهالی کتاب اختصاص می‌یابد.

همچنین در خبرها آمده است که در باغ کتاب، سالن بورس کتاب راه‌اندازی می‌شود. سالن‌های ویژه‌ی نشست نویسندگان و سالن‌های نمایش برای اجرای نمایشنامه و فیلم‌های اقتباسی از کتاب در این پروژه تعریف شده است.

بحث انتقال نمایشگاه بین‌المللی تهران در بزرگراه چمران به منطقه‌ای خارج از تهران، از زمان مدیریت غلامحسین کرباسچی در شهرداری تهران مطرح بود. این طرح در زمان ریاست محمود احمدی‌نژاد قوت گرفت.

در بهمن ماه سال 85 کلنگ شهر آفتاب که می‌خواست مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران را در خود جا دهد، توسط قالیباف، شهردار تهران و جمعی از اعضای شورای شهر به زمین کوبیده شد.

هم اکنون این پروژه در زمينی به مساحت 300 هكتار، مراحل طراحی را پشت سر گذاشته است و هنوز آغاز عملیات عمرانی آن روشن نیست.

شهر آفتاب که شامل مجموعه‌ی نمایشگاهی، هتل و مجموعه های فرهنگی و تفریحی است، در جنوب تهران و در حوالی بهشت زهرا ساخته می‌شود.

در همان زمان شهردار گفته بود که نمایشگاه بین‌المللی جدید روزانه ظرفیت پذیرش ۳۰۰ هزار نفر را در بخش‌های مختلف خواهد داشت.

وی برآورد کرده بود انتقال نمایشگاه بین‌المللی فعلی به مكان جدید تا دو سال دیگر یعنی سال ۸۷ ادامه خواهد داشت.